Guulke’s Lakeside Music Night in Nederweert

NEDERWEERT – Wie er de vorige edities geweest is, weet het al: dit ‘Mojje huuëre – Mojje zeen!’. Niet alleen zal er twee avonden prachtige en gezellige muziek te horen zijn, maar het wordt nóg meer dan de vorige keer ook een spektakel op visueel gebied, met talenten uit de hele regio. Voor degenen die de vorige edities gemist hebben; je zal vast van de ‘ervaren bezoekers’ horen: ‘Mojje us huuëre – doa mojje beej zeen!’

Dankzij de medewerking van muzikanten, solisten, koor en dansgroep uit de regio Zuidoost Brabant en Midden-Limburg, mogen ze dit met recht een regionale productie noemen. Je kan er genieten van hedendaagse pop, rock, meezingers, crossovers tussen harmonieorkest, zangroep Timeless, percussiegroep, zangsolisten én dans van dansschool Fresh. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank.

Waarom je dit niet mag missen

Welke regionale sterren zijn er te bewonderen? Dat maken ze komende weken bekend door steeds weer een tipje van de sluier op te lichten over wat je zoal kan verwachten. Dus houdt de website en social media kanalen in de gaten!

Wat ze wel alvast kunnen verklappen over Guulke’s Lakeside Music Night: er zal een overweldigend geluid van maar liefst twee orkesten klinken; Harmonie St. Joseph Nederweert en Harmonie Melodie der Peel Ospel. Ook de percussiegroep zal zich presenteren.

Er is maar liefst keuze uit twee avonden, deze gezellige muzikale avond vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 in Sportcentrum De Bengele in Nederweert. En herinner je je de gezelligheid van de vorige edities nog? Dan ben je er vast deze keer ook weer bij!

Ticketverkoop

De ticketverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn (uitsluitend online) te koop via www.lakesidemusicnight.nl. Er kan worden gekozen voor zitplaatsen of staanplaatsen. De prijzen zijn €30,90 voor een zitplaats en €25,90 voor een staanplaats. Meer informatie is te vinden op de website.

Vorig artikelStichting Destination Unknown uit Weert ontvangt wederom bijdrage van Mondriaan Fonds
Volgend artikelChemische reactie bij chemiebedrijf in Weert veroorzaakt rookontwikkeling