Albert Heijn Jan Linders Ittervoort opent 2 oktober

Foto - Albert Heijn Jan Linders, Andries van der Ree

ITTERVOORT – Vrijdag 15 september is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan de Begoniastraat 12 in Ittervoort om 13.00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op maandag 2 oktober om 14.00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Michel Sybertsma: “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.”

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders. 

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jan Linders-winkel aan het Linsenhof 5 in Haelen en bij Albert Heijn Heerschap aan de Sint Antoniusstraat 1 in Heythuysen. Vanaf 2 oktober om 14.00 uur staan de medewerkers van Albert Heijn Jan Linders Ittervoort weer vol enthousiasme klaar. Klanten zien dan een vernieuwde supermarkt waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Michel Sybertsma: “We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”

Vorig artikelMan in Mind Meetup Limburg
Volgend artikelDerde editie Strade Leudal op 24 september