Kerstconcert King all Glorious in Weerter Paterskerk

WEERT – Dit jaar brengt het Weerter Mannenkoor samen met Gemengde Zangvereniging Con Amore op zaterdag 16 december een bijzonder kerstconcert in de sfeervolle ambiance van de historische Paterskerk in Weert. Het concert biedt een mix van traditionele kerstliederen en stukken uit allerlei muziekrichtingen, waardoor bezoekers een rijkgeschakeerde avond van kerstmuziek kunnen verwachten. Laat je meevoeren door de feestelijke klanken van deze getalenteerde muzikanten en zangers.

Speciale medewerking

  • Ellen Valkenburg: Sopraan, soliste
  • Pianist Liam Nassereddine (13) en saxofonist Amy Nassereddine (11)
  • Cellotape: Ensemble van cellisten, opgericht door Marie-José Didderen

Over Gemengde Zangvereniging Con Amore

Onder de bezielende leiding van dirigente Sylvia Berghs staat Con Amore bekend om hun brede repertoire. Van popsongs en musicalnummers tot stemmige kerstliederen, Con Amore belooft een veelzijdige muzikale ervaring.

Over het Weerter Mannenkoor

Met een rijke historie (opgericht in 1966) en een breed repertoire van klassiek tot populair, brengt het Weerter Mannenkoor, onder leiding van dirigenten Jean Pierre Steyvers en Wiel Bonten, een divers scala aan muzikale werken.

Toegangsprijs: € 15,- (inclusief koffie of thee), Paterskerk, Biest 43 Weert. Aanvang concert 19.30 uur. kaarten verkrijgbaar via: [email protected] en [email protected].

Vorig artikelInschrijving voor Midde Limburgs Leedjes Festival is geopend
Volgend artikelKerstconcert RICK’s Clarinet Choir in Abdijkerk Thorn