41e editie Accretos volleybaltoernooi

NEER – Op zaterdag 27 en zondag 28 mei (Pinksterweekend) organiseert volleybalvereniging Accretos de 41e editie van het Accretos volleybaltoernooi. Het toernooi zal net als voorgaande edities plaatsvinden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld) in Neer. Gedurende dit weekend zal er de mogelijkheid zijn te volleyballen op gras en zand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Programma

Traditioneel vindt op zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorieën A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 t/m 6. Op zondag vindt weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Aanmelden

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Aanmelding kan via https://www.accretostoernooi.nl/. Op deze website is tevens verdere informatie te vinden. Op de hoogte blijven van alle updates kan tevens via het Facebook-evenement: https://fb.me/e/3ePxJsDdh.

Vorig artikelDirecteur Munttheater Weert vertrekt naar Chassé Theater in Breda
Volgend artikelGroen licht voor plan sociale woonbuurt aan Bredeweg in Nederweert