Exclusieve voorrang op de Wieërter 11, 2023?!

de vloek van de Zuid Wullemsvaart

Ook in 2022 gaat De Wieërter 11 niet zomaar onopgemerkt voorbij. Waar het dit jaar helaas nog iets te vroeg is voor een ‘ouderwetse’ fysieke editie, zijn ze niet voor een gat te vangen bij de stichting. Waar de horeca gelukkig weer langzaam de opening mag vieren, hebben ze samen met de aangesloten Wieërter 11 cafés een manier gevonden om toch ook dit jaar de vastelaovendj levend te houden.

De volledige editie staat in het teken van ‘Pirateri-j’! Deelnemers worden ondergedompeld in het verhaal van de vloek van de Zuid Wullemsvaart en kopen een schatkist vol met vloeibaar goud en andere pirateri-j.

De deelnemers kunnen zelf bepalen of ze alleen óf samen met vrienden hun Wieërter 11 gaan beleven. En voor degene die heerlijk de kroeg in gaan ook dan is het een feest om nog ‘s nachts of zelfs de volgende dag hun pakket uit te pakken.

Speciaal voor alle deelnemers die De Wieërter 11 steunen én samen met hen de vastelaovendj levend houden zit er nog een verassing in de pakketten. Per pakket krijg je namelijk de exclusieve voorrang per pakket krijg je namelijk de exclusieve voorrang om nu al een kaartje voor de wieërter 11 van 2023 te verzilveren! 

En we hoeven waarschijnlijk niet meer uit te leggen hoe snel die kaartverkoop normaliter gaat…

Dus weer er snel bij, want OP = ook echt OP! Bestellen kan via www.wieerter11.nl/bestellen 

Vorig artikelTijdelijke pop-up vaccinatielocaties in Weert
Volgend artikelCycle for Charity goes Gravel op zaterdag 19 maart 2022