Albert Heijn Heerschap Haelen opent 14 november

Winkelteam Albert Heijn Heerschap Haelen (Foto via Albert Heijn, door Andries van der Ree)

HAELEN – Zoals bekend gaat ondernemer Stan Heerschap verder met de oude, al gesloten winkel van Jan Linders in Haelen. Momenteel wordt het pand omgebouwd naar een mooie, moderne én grotere Albert Heijn Heerschap-supermarkt. De feestelijke opening is op dinsdag 14 november om 11.00 uur. Supermarktmanager Rens Boonen en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster.” De eerste 150 klanten krijgen een lekkere kruimelpuddingvlaai van Bakkerij Heerschap.

Alle medewerkers van de oude winkel van Jan Linders zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. Klanten komen daarom de bekende gezichten gewoon weer tegen. Nieuw is supermarktmanager Rens Boonen, een geboren Haelenaar. “Ik ben als 15-jarige in deze winkel begonnen. Later maakte ik de overstap naar Heerschap. Ik vind het geweldig om nu terug te keren naar Haelen. In deze winkel is immers mijn liefde voor het vak ontstaan. Samen met de vertrouwde medewerkers kijk ik er naar uit om klanten straks welkom te heten in onze nieuwe supermarkt.”

Heel veel vers

Hoewel de verbouwing binnen de bestaande muren blijft, wordt de winkel wel flink groter. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Klanten hebben straks keuze uit een groot assortiment met heel veel vers. Je vindt er groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Uiteraard ligt in de winkel ook het aanbod van Bakkerij Heerschap, met onder andere de broden Sublime en Biezunjer en de beroemde vlaaien.

Welkom

Albert Heijn Heerschap Haelen krijgt tien gloednieuwe zelfscankassa’s en een mooie bloemen- en plantenafdeling. Voordelig boodschappen doen kan dankzij de honderden Bonusaanbiedingen per week en de 2.000 Prijsfavorieten (eigenmerk-producten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn). Rens Boonen en zijn collega’s staan dinsdag 14 november om 11.00 uur enthousiast klaar. “We zijn trots op onze nieuwe winkel en zijn benieuwd naar de reacties van klanten”. 

Vorig artikelMidden-Limburg dient aanvraag Regio Deal in
Volgend artikelTicketverkoop Huis van Nicolaas in Weert gestart