Stichting G-Darts Leudal maakt dromen waar met crowdfunding

Foto via Weert de Gekste

HAELEN – Steeds vaker wordt crowdfunding gebruikt om speciale projecten mogelijk te maken waarvoor anders geen financiële middelen zijn. Stichting G-Darts Leudal maakt gebruik van die mogelijkheid om de 15e editie van G-Darts Leudal te financieren. De deelnemers hebben lucht gekregen van dit plan en zijn bijna niet meer te houden. Iedereen die het evenement mogelijk wil maken, kan Stichting G-Darts Leudal steunen op het platform unieksportencrowdfunding.nl. Dit platform is erop gericht om sporten en bewegen voor mensen met een beperking te faciliteren.

G-Darts Leudal Dartsevenement

Op zondag 24 september a.s. organiseert Stichting G-Darts Leudal voor de 15e keer het G-Darts Leudal Dartsevenement: een gratis darttoernooi voor mensen met een beperking, verdeeld over de categorieën Enkel uitgooien, Dubbel uitgooien en Rolstoeldarters. 

De deelnemers beginnen het toernooi in poules, waardoor ze verzekerd zijn van minimaal 4 wedstrijden op dit evenement. Na de poules gaan de deelnemers verder in een zogenaamde A-ronde (voor de nummers 1 en 2 van de poules) of B-ronde (voor de overige spelers uit de poules).

De meeste deelnemers komen uit Nederland en Belgie. De wedstrijden staan onder leiding van een ervaren team, dat al jaren toernooien heeft geleid. 

Alle deelnemers ontvangen sowieso een medaille voor het feit dat ze meegedaan hebben. Daarnaast zijn er voor de beste 4 spelers per categorie bekers te verdienen.

Praktische informatie

Het evenement begint om 10.00 uur bij Trefcentrum Aldenghoor aan de Kasteellaan 7a in Haelen. De zaal gaat om 09.00 uur open. Inschrijven is gratis en kan per direct via de website www.gdartsleudal.nl. Naar verwachting zijn rond 17.30 uur alle partijen gespeeld.

Gedurende het evenement worden er loten verkocht voor de ‘Altijd Prijs’-tombola. De loten kosten € 2,50 per stuk. Na een korte middagpauze, waarin de warme keuken geopend is voor een frietje en een snack, wordt er bovendien gestart met een zogenaamd ‘Money In, Money Out’-toernooi, waarvoor € 7,- inschrijfgeld per deelnemer betaald dient te worden. Bij dit toernooi verdienen de beste spelers per categorie geldprijzen. Inschrijven voor het toernooi kan via de website, maar betaling dient ter plaatse te geschieden.

Stichting G-Darts Leudal Dartsevenement is altijd op zoek naar meer sponsoren, dus mocht je je naam op het evenement voorbij willen laten komen, neem dan contact op met de organisatie via 06-21871743 om de mogelijkheden te bespreken.

Vorig artikelMediPlus wordt onderdeel van Medicura: Samen sterker in de thuiszorgwinkelbranche
Volgend artikelHet Slagroom & Pudding muziekfestival komt eraan