Verhalen van een wereldfietser: Frank van Rijn

WEERT – Van fietsende elektrotechnicus naar reizende schrijver. Dat is het leven van Frank van Rijn in een notendop. Op 19 april om 19.30 uur vertelt hij bij Bibliocenter Weert over zijn reizen door Latijns Amerika, Zuid Amerika en Centraal Amerika. Een reisverslag in woord en beeld van deze wereldfietser en auteur.

Frank van Rijn

Zijn drang naar reizen en ontdekken heeft hem op de meest prachtige plekken op alle continenten gebracht. Wat begon als een hobby draaide uit op een levenswijze. Zo dwaalde zijn leven af van de elektrotechniek en het onderwijs naar het ongewisse vak van fietsende ontdekkingsreiziger en schrijver. Met een scherp oog voor detail heeft hij in de afgelopen jaren enkele van zijn reizen opgetekend in 15 boeken. Recente titels zijn De magische vijfduizendmetergrens en Een duizend meter hoge kerstboom, beide tegen het decor van Zuid- en respectievelijk Midden-Amerika.

Aanmelden

Aanmelden voor de avond kan via de website www.bibliocenter.nl/activiteiten. De toegang is € 12,50 voor niet-leden en € 7,50 voor leden van Bibliocenter.  

Vorig artikelGuns N’ Roses naar Weert
Volgend artikelVierde editie van NederWEET komt eraan