Guns N’ Roses naar Weert

Foto via Pixabay

WEERT – De legendarische rockband Guns N’ Roses komt op 11 juli 2023 naar Weert, daags nadat het Bospop-festival heeft plaatsgevonden.

Na hun spectaculaire optreden in het Groningse Stadspark vorig jaar, beloven de rockers nu om Weert op zijn kop te zetten. De show wordt een nostalgische trip down memory lane met de grootste hits als ‘Sweet Child O’ Mine’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Nightrain’.

Om de beste ervaring te garanderen voor de bezoekers, heeft MOJO Concerts in samenwerking met de tourproductie besloten om de locatie van het concert te wijzigen van Megaland in Landgraaf (Pinkpop) naar Evenemententerrein Weert Noord. Fans die al een kaartje hebben gekocht hoeven zich geen zorgen te maken. Alle aangeschafte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.

Guns N’ Roses is een van de meest invloedrijke en iconische rockbands uit de jaren ’80 en ’90. Hun muziek heeft de tand des tijds doorstaan en spreekt nog steeds tot de verbeelding van een brede groep fans. Dit optreden in Weert zal naar verwachting dan ook drukbezocht worden.

Het concert belooft een avond vol energie en spektakel te worden, met de beste rocknummers en het onmiskenbare geluid van Axl Rose en Slash. Fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke ervaring en een avond vol rock-‘n-roll.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.nl/event/guns-n-roses-europe-2023-tickets/290245.

Vorig artikelMeer afleiding op kinderafdeling SJG dankzij Charity Cup
Volgend artikelVerhalen van een wereldfietser: Frank van Rijn