Vierde editie van NederWEET komt eraan

NEDERWEERT – De gezelligste quiz van de gemeente Nederweert, NederWEET, gaat dit jaar voor de vierde keer plaatsvinden. Het evenement heeft in de afgelopen jaren een grote populariteit verworven en de organisatie verwacht dan ook weer een grote opkomst op zaterdag 2 september.

Het team achter NederWEET is al druk bezig met het bedenken van nieuwe opdrachten om het voor de deelnemers uitdagend en leuk te maken. De trouwe teams staan alweer te popelen om aan de slag te kunnen en de organisatie daagt iedereen uit om alvast een team samen te stellen.

Over NederWEET

Voor degenen die nog niet bekend zijn met NederWEET, is er een website beschikbaar waarop alles te vinden is wat je moet weten over deze gezellige lokale ‘kwis’: www.nederweet.nl. Houd de lokale nieuwskanalen en social media in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Met nog enkele maanden te gaan tot de vierde editie van NederWEET, hebben de deelnemers genoeg tijd om hun kennis te testen en hun team voor te bereiden op wat belooft weer een spannende en gezellige avond te worden.

Vorig artikelVerhalen van een wereldfietser: Frank van Rijn
Volgend artikelTweede paasdag onthulling nieuw raam in kathedraal Roermond