Wereldmerken kiezen Keyport, dé ondernemende regio

Philips, ASML, Disney en Google weten de Keyportregio al te vinden. Deze regio (Midden-Limburg en Cranendonck) heeft een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel slimme, slagvaardige MKB bedrijven. Dat maakt Keyport tot dé ondernemende regio. Geen loze kreet, maar een heuse groeimotor. Dat zie je terug in de mooie bedrijven die hier gevestigd zijn; stuk voor stuk frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers. Zoals Admesy, Kabisa, Vekoma, Tinnemans Floating Solutions, Linssen Yachts, Geelen Counterflow, Prowise en nog vele andere bedrijven.

Ontdek Keyport, dé ondernemende regio

https://www.keyport.nl/ontdek-keyport/

BRONKeyport, dé ondernemende regio
Vorig artikelTentoonstelling Gemeentearchief Weert over 1572; de Geboorte van Nederland
Volgend artikelOntdek de watersporten van Roermond