Symposium: over de toekomst van onze regio

Ben jij er ook op 6 oktober?

Voor colleges van B & W en raadsleden, voor ondernemers en onderwijs én voor iedereen die graag een bijdrage wil leveren aan de toekomst van de regio Midden Limburg én Cranendonck. Voor jou dus! Houd donderdag 6 oktober vanaf 19.00 uur vrij. Je bent welkom bij de sfeervolle Beachclub Degreez in Panheel.

Wat gaan we doen?

Praten over duurzaam wonen en werken? Over het groeiend tekort aan personeel? Over promotie van onze regio? En over het vestigingsklimaat? Ongetwijfeld. We gaan met elkaar in gesprek over een regio waar het goed wonen, werken en leven is. Dat doen we constructief en praktisch. Interactief en oplossingsgericht. En met verrassende eye openers over de rol die jij daarin hebt. Drie versterkende en verbindende organisaties; OML, Keyport en SML nemen je mee in kansen, uitdagingen én successen van onze regio.

Download hier de uitnodiging (pdf)

Zien we je daar?

Wees gerust, het wordt geen saaie vergadering, maar een verrassende, energieke bijeenkomst. We gaan ervaringen en kennis delen. Daarnaast is een heerlijk hapje en een borrel ingepland. Verder gaan we nu nog niet te veel verklappen. Meer informatie volgt.

Schrijf je hier in voor het symposium van 6 okt 2022. Binnenkort volgt er meer info over het programma. (Er is plek voor +/- 200 bezoekers.)

BRONKeyport, dé ondernemende regio
Vorig artikelMuseum W verwelkomt 10.000ste bezoeker
Volgend artikelWaterschap Limburg test duurzame bestrijding Aziatische duizendknopen