Het symposium over de toekomst van onze regio

Kom 6 oktober vanaf 19 uur naar Beachclub Degreez.

Praten over duurzaam wonen en werken? Over het groeiend tekort aan personeel? Over promotie van onze regio? En over het vestigingsklimaat? Ongetwijfeld. We gaan met elkaar in gesprek over een regio waar het goed wonen, werken en leven is. Dat doen we constructief en praktisch. Interactief en oplossingsgericht. En met verrassende eye openers over de rol die jij daarin hebt. Drie versterkende en verbindende organisaties; OML, Keyport en SML nemen je mee in kansen, uitdagingen én successen van onze regio.

Info & inschrijven:
www.keyport.nl/symposium

BRONKeyport, dé ondernemende regio
Vorig artikelVrouwen 1 BAL vermaken publiek tijdens eerste thuiswedstrijd
Volgend artikelVerbouwing van De Groene Transformator in Roermond gaat van start