Doe mee met de Dag van de Maakindustrie!

Open bedrijven dag in de Keyportregio – zondag 1 oktober 2023

De Dag van de Maakindustrie is een open bedrijven dag in samenwerking met Keyport, waarbij de maakindustrie in de Keyport regio (Midden-Limburg en Cranendonck) collectief de deuren open stelt voor het grote publiek, met als resultaat een grotere naamsbekendheid, positiever imago en meer zichtbaarheid als potentiële werkgever.

PUBLIEK
Bezoekers uit de regio, jong en oud, schrijven zich van te voren via een centrale website in zodat deelnemende maakbedrijven precies weten wie er tussen 11.00 en 17.00u op bezoek komen in hun bedrijf. Bezoekers van de open bedrijven dag zijn nieuwsgierig naar wat de bedrijven maken, hoe ze het maken, en welke stage- en carrièremogelijkheden er zijn. De vele duizenden bedrijfsbezoeken werden tijdens eerder georganiseerde open bedrijven dagen door de bezoekers gewaardeerd met gemiddeld een 8,6.

PROMOTIE
De Dag van de Maakindustrie wordt met een uitgebreide marketingcampagne onder de aandacht gebracht, met reclame op onder andere social media, in lokale en regionale media, reclame langs de weg en huis-aan-huis. Deelnemende bedrijven krijgen daarnaast een marketing- en communicatiepakket om hun deelname uit te dragen en te versterken.

DEELNAMEBIJDRAGE
Informeer naar de deelnamekosten per bedrijfsgrootte. Neem contact op met: Boy Haenen, projectleider.
(Inschrijven, uiterlijk voor 1 augustus 2023.)

Informatiefolder (pdf)

FEITEN & CIJFERS

  • De Dag van de Maakindustrie is in Noord-Limburg reeds 4 keer met succes georganiseerd;
  • De laatste editie in N-Limburg telde 17 deelnemende bedrijven en 4.500 bedrijfsbezoeken;
  • Bedrijven ontvangen, afhankelijk van de inrichting van de open dag, 100 – 1000 bezoekers;
  • Een gevarieerd bezoekerspubliek, waarvan 5 – 10% beroeps oriënterend;
  • De Dag van de Maakindustrie was voor meerdere bedrijven een effectief hulpmiddel in het vinden en/of binden van nieuwe medewerkers.

“Op deze prachtige dag ontvingen wij een zeer diverse groep bezoekers vanuit de hele regio. Van jonge kinderen die nu al enthousiast worden van techniek, tot aan oudere buurtbewoners die benieuwd waren wat er allemaal gebeurt in onze gebouwen. Wij hopen door deze dag nieuwe medewerkers te mogen verwelkomen in de toekomst. Onze dank aan de organisatie, wij vonden het een eer om te mogen deelnemen en waren erg blij met de vele handige hulpmiddelen en communicatie vanuit de organisatie.”

 – Marlou Cornet, HR adviseur en Liz Arts, marketing en communicatie Inther Group Venray –

VRAGEN OF DEELNEMEN?
Neem contact op met Boy Haenen, projectleider
Per email: [email protected] of telefoon: 06 – 81 16 58 80

Of vul het contactformulier via deze link in.

BRONKeyport
Vorig artikelOntdek de taxiwereld tijdens de open dag van PML Taxi in Roermond
Volgend artikelOpen Air Marching in Grathem