Schippers wereldwijd kiezen Keyport, kiezen Tinnemans

Keyport, een regio met een hoog aantal ondernemers per hoofd van de bevolking. Opvallend veel slimme, slagvaardige MKB bedrijven. Dat maakt Keyport tot dé ondernemende regio. Geen loze kreet, maar een heuse groeimotor. Dat zie je terug in de mooie bedrijven die hier gevestigd zijn; stuk voor stuk frontrunners, wereldspelers en topwerkgevers. Zoals Tinnemans Floating Solution.

Tinnemans Floating Solutions Maasbracht bouwt schepen. Van A tot Z. Intussen staat de derde generatie aan het roer. Onverminderd succesvol, dankzij jarenlang vakmanschap, persoonlijke aandacht en optimale service. Ook de uitstekende geografische ligging, is één van Tinnemans belangrijkste troeven.

https://www.keyport.nl/ontdek-de-keyport-ondernemers/
Keyport | Dé ondernemende regio!

Vorig artikel‘De Wereld van Zand&Grind’ bezoekt Karien van Gennip, minister SZW
Volgend artikelMathilde Pil en Quantera Global doneren 12.000 euro aan RotaryHelptOekraine.nl