Geslaagd maar nat Cultureel Lint in Weert

WEERT –  Vandaag vond in de binnenstad van Weert de 7e editie van het Cultureel Lint plaats: dé opening van het culturele seizoen in Weert. Van 12.30 tot 19.00 uur laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van muziek, dans, theater, literatuur en beeldende kunst.

Om 12.30 uur was er een spectaculaire openingsact onder artistieke leiding van de uit Weert afkomstige Dominique Vleeshouwers met medewerking van onder meer het Percussion Ensemble, Soulband Turnback, dansers en bandeonist Simone van der Weerden.  De officiële openingshandeling werd verricht door wethouder van cultuur van Weert, Geert Gabriëls.

Vorig artikelJubileumfeest voor leerlingen Philips van Horne met DJ Admin
Volgend artikelHardstenen plaquettes voor het Fatima Huis