Jubileumfeest voor leerlingen Philips van Horne met DJ Admin

WEERT – Vanwege het 50-jarig jubileum biedt de Philips van Horne alle leerlingen een groot feest aan op donderdag 27 september, twee dagen voor de reünie.

Dit dance-festijn, dat duurt van 15.30 uur tot 21.30 uur, is onder andere ook bedoeld als een feestelijke afsluiting van de introductieperiode. Belangrijk onderdeel in de grote feesttent is de ‘dj contest’, een wedstrijd tussen leerlingen die ‘muziek draaien’ als hobby hebben. De winnaar ontvangt 100 euro, te besteden aan apparatuur. Diverse oud-leerlingen zijn als dj’s van de partij: Eloy Stroek, Simon Roelofsma, Rob Kuijpers, Caspar Seerden en Juul Houben. Ook worden er diverse prijzen uitgereikt voor de leukst verklede mentorklas. Rond de klok van 18.00 uur krijgen leerlingen per klas friet en een snack aangeboden.

DJ Admin
Hoogtepunt van de avond is het optreden om 19.00 uur van DJ Admin (Rick Jansen). Rick Jansen, leraar economie op de Philips van Horne, is als dj Admin een graag geziene gast op Nederlandse festivals en party’s. Internationaal timmert hij aan de weg in diverse Aziatische landen, zoals Thailand.

Vorig artikelSunstroom Engineering tekent 2-jarig sponsorcontract BAL
Volgend artikelGeslaagd maar nat Cultureel Lint in Weert