Jim Bakkum verrast per helikopter zorgheld in Horn

ROERMOND | Horn – In het teken van de Week van Zorg en Welzijn verraste Jim Bakkum afgelopen woensdag 14 maart drie genomineerde Zorghelden per helikopter in Nederland. YourGift Cards en Heel Holland Zorgt sloegen hun handen in één om meer aandacht en waardering te genereren rondom de zorg. Beide organisaties zijn van mening dat het werk dat de helden in de zorg verzetten veel respect verdient. Om die reden deed de YourGift Helikopter op 14 maart Horn aan!

Jeroen Poels (43), verpleegkundige op zorgcentrum Hornerheide van Proteion in Horn en miMakker, is door zijn collega’s genomineerd als YourGift Zorgheld van 2018. Onder het mom van een smoes werd hij door collega’s en familieleden naar de landingsplek van de helikopter gelokt. Daar werd hij verrast met een bezoekje van Jim Bakkum, die hem bedankte voor zijn gepassioneerde inzet met de oorkonde Zorgheld 2018 en een YourGit Cadeaukaart. Terug bij de zorgcentrum Proteion werd Jeroen nog extra in het zonnetje gezet door collega’s en familieleden.

Jeroen is, naast de verpleegkundige kant van de zorg, als miMakker altijd vol passie in contact met zijn cliënten. MiMakker staat voor ‘mijn maatje’. Als miMakker Ties (de Alias van Jeroen) maakt hij op een belevingsgerichte manier contact met mensen met dementie. Ties stemt af op de emoties en reacties van mensen. Hij weet mensen te raken in hun hart, wat zorgt voor mooie, bijzondere en intense momenten. Momenten die cliënten, familie én de verzorgenden soms tot tranen weten te roeren. Dat is zorg van hart tot hart.

Rudi van der Voet, Commercieel Directeur bij YourGift Cards, weet hoe het is als je intensief met zorg te maken krijgt. Toen zijn vrouw MS kreeg heeft hij van dichtbij kunnen meemaken wat zorgmedewerkers voor je doen. “Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de Zorg. Of het nu gaat om een geboorte of een overlijden, de medewerkers in Zorg en Welzijn staan altijd voor iedereen klaar. Het werk dat zij verzetten verdient zoveel respect.”, aldus Rudi van der Voet.

Eerder dit jaar verraste YourGift Cards samen met Jim Bakkum al drie zorghelden (genomineerd door vrienden en familie) voor de serie Heel Holland Zorgt op SBS6. Door het grote succes hebben YourGift Cards en Heel Holland Zorgt besloten om dit door te zetten tijdens deze unieke Helikoptertour. Samen met familie, vrienden én collega’s maakten YourGift Cards en Heel Holland Zorgt hier een moment van om nooit te vergeten!

Vorig artikelAfscheid van vertrouwde Moulin Blues tent
Volgend artikel€ 100.000 euro voor project Pilot Leegstand Nederweert