Afscheid van vertrouwde Moulin Blues tent

OSPEL/OSPELDIJK – Afscheid nemen is nooit gemakkelijk… Echter heeft een aantal ontwikkelingen ons doen besluiten om, na jaaaaren van trouwe dienst, afscheid te nemen van onze vertrouwde Moulin Blues tent. Hoewel wij enorm hechten aan traditie, zijn er een aantal zaken die ons tot dit besluit hebben gebracht:

Allereerst zijn dat steeds scherpere richtlijnen vanuit de overheid. Daarnaast zal de akoestiek, en daardoor het geluid, in de nieuwe tent beter zijn. Als laatste krijgen wij feedback van festivalbezoekers over het geluid van ‘geroezemoes’ en ‘gepraat’ tijdens de optredens. Nu kun je dit natuurlijk nooit naar 0 reduceren, daarnaast vinden wij dat iedereen zo optimaal mogelijk moet kunnen genieten tijdens ons festival – muziekliefhebber en gezelligheidsbezoeker- binnen deze nieuwe tent zou de ‘geluidsoverlast’ een stuk verkleind worden, dat heeft weer te maken met de hoogte van de tent en de akoestiek.

Laten we er iets heel moois van gaan maken tijdens Moulin Blues 2018!

www.moulinblues.nl

Vorig artikelSP-Kamerlid Sandra Beckerman bezoekt Weerter wijk Fatima
Volgend artikelJim Bakkum verrast per helikopter zorgheld in Horn