Van wie zijn deze gestolen materialen?

REGIO – Via politie Peel en Maas- Aangetroffen gereedschappen.  Onlangs werden in een loods binnen de gemeente Peel en Maas onder verdachte omstandigheden een 100 stuks gereedschap aangetroffen (elektrisch en benzine).

Een 20-tal stuks bleek ontvreemd en kon aan de hand van serienummers teruggebracht worden bij een aangever/eigenaar. Helaas een groot gedeelte nog niet. Het betreft hier o.a. bosmaaiers, grasmaaier, hogedrukreinigers, kettingzagen, bladblazers, slijptollen, zagen, boorhamers/machines, maar ook fietsen en hoofd-stellen van paard/pony.

Hierbij worden een aantal foto’s getoond, voorzien van een volgnummer. Mogelijk zit uw eigendom hier ook bij. Echter u zult dit wel aan moeten kunnen tonen, mogelijk middels een aangifte die u eerder bij de politie deed of door andere specificaties. Later zal mogelijk nog een lijst volgen.

U kunt contact op nemen met de politie in Panningen, via het algemene politienummer 0900-8844, onder vermelding van zaaknummer PL2300-2017170922 en het volgnummer van de foto.

Vorig artikelStreep door plannen nieuw oefenterrein hondenclub De Trouwe Makker
Volgend artikelVoorlichting politie in Pey-Echt