Voorlichting politie in Pey-Echt

ECHT – Via politie- Door Leo Griek, preventieadviseur van de politie Limburg, werd samen met de wijkagent een voorlichtingsavond gegeven met betrekking tot veiligheid in de wijk Pey.

De wijkagent stelde zich voor aan een groot aantal wijkbewoners en gaf toelichting over zijn rol als wijkagent en veiligheid in de wijk. Leo Griek nam het stukje preventie rondom de woningen van de bewoners voor zijn rekening. Ook kwam de sociale controle van bewoners onderling aan de orde en de wijze waarop burgers bij de politie melding kunnen maken van verdachte situaties. Leo trakteerde de bewoners op een mooie presentatie en filmpjes met praktijkvoorbeelden.

Deze avond werd op aanvraag van het buurtpreventie-team Pey georganiseerd door de gemeente en de wijkagent.

Vorig artikelVan wie zijn deze gestolen materialen?
Volgend artikelNieuwbouw van de brandweerkazerne?