Verdachten vechtpartij Oelemarkt na 4 jaar nog niet berecht

WEERT – Tijdens een grote vechtpartij eind oktober 2013 op de Oelemarkt in Weert raakten vijf mensen gewond. Vijf verdachten vluchtten in een taxi van wie er vier even later bij een tankstation aan de A2 bij Hunsel werden opgepakt. De taxi werd onderweg door de vluchtende verdachten vernield.

Dagblad ‘De Limburger’ meldt vandaag dat de verdachten van een grote vechtpartij op de Oelemarkt in Weert vier jaar geleden nog even moeten wachten voor hun zaak inhoudelijk door de rechtbank wordt behandeld. Oorzaak is een falend Openbaar Ministerie (OM) dat getuigen ondanks herhaald aandringen nog niet heeft laten horen door de rechter-commissaris.

Hoewel vier van de vijf advocaten van de verdachten de zaak wilden behandelen, oordeelde de rechter anders. De getuigen moeten alsnog worden gehoord voor de zaak behandeld wordt.

Vorig artikelKerststal terug van weggeweest
Volgend artikelEcoduct bij Weert over Zuid-Willemsvaart