Kerststal terug van weggeweest

Kerststal terug in binnenstad Weert bij de Zusters Birgittinessen Weert

WEERT – De bekende kerststal van Weert, die eerder onder pastoor-deken Wim van der Valk uitgroeide tot de grootste kerststal van Europa, keert na 12 jaar terug in de binnenstad! De monumentale schuur in de kloostertuin van de zusters Birgittinessen wordt omgrijksmoetoverd tot herberg en stal, waarin het kerstverhaal uitgebeeld wordt.

De kerststal is van 17 t/m 31 december dagelijks te bezoeken van 13:30 tot 17:00 uur. De ingang vindt u aan de Maasstraat 17, bij de poort van ons gastenhuis. Entreekosten zijn 2 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Het begeleidende boekje kost 1 euro.

De kerststal wordt georganiseerd door een aantal ondernemers uit de Maasstraat, verenigd in de Stichting Vrienden van de Birgittinessen Weert. De financiële opbrengst van de entree en het boekje worden gebruikt om de Kerststal te bekostigen. Wat er overblijft, schenkt de Stichting ten behoeve van het onderhoud van ons klooster.

Vorig artikelInformatieavond Samenloop voor Hoop Weert
Volgend artikelVerdachten vechtpartij Oelemarkt na 4 jaar nog niet berecht