Inschrijving voor Midde Limburgs Leedjes Festival is geopend

MIDDEN-LIMBURG – De inschrijving is reeds geopend voor de jaarlijkse finale van het eerste provinciale liedjesconcours van het nieuwe jaar, bekend als het Midde Limburgs Leedjes Festival.

De inschrijving sluit op dinsdag 12 december 2023 om 21.11 uur. Na deze datum zal een vakjury beoordelen welke liedjes (maximaal 22) doorgaan naar de finale. Inschrijven is mogelijk via de website: mllf.jouwweb.nl.

Op de website vind je de inschrijfinstructies en het reglement voor het Midde Limburgs Leedjes Festival. De finale vindt plaats op vrijdagavond 5 januari 2024 in Beegden, in samenwerking met de vastelaovesvereniging “Stichting de Jokers” uit Beegden en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Het evenement wordt gehouden in Gemeenschapshuis ‘t Leuke in Beegden.

Het Comité Midde Limburgs Leedjesfestival en “de Jokers” wensen alle deelnemers succes met hun voorbereidingen.

Vorig artikelWeerter binnenstad viert Sinterklaasfeest
Volgend artikelKerstconcert King all Glorious in Weerter Paterskerk