Ontdek de taxiwereld tijdens de open dag van PML Taxi in Roermond

ROERMOND – PML Taxi, ook bekend als Personenvervoer Midden-Limburg, organiseert een Open Dag op vrijdag 7 juli, van 13:00 tot 16:00 uur. Tijdens dit evenement krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met PML Taxi op hun locatie aan de Burghoffweg 8 in Roermond. Iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen van de taxiwereld en PML Taxi in het bijzonder, is van harte welkom.  

PML Taxi, dat samenwerkt met Personenvervoer Geerets-De Leeuw, verwelkomt alle geïnteresseerden graag op hun moderne locatie in Roermond. Deze open dag is de ideale gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te weten te komen over de boeiende wereld van het personenvervoer.

Het team van PML en Geerets-De Leeuw bestaat momenteel uit 200 chauffeurs, maar vanwege de groei zijn nieuwe chauffeurs meer dan welkom bij het Roermondse bedrijf. Mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als taxichauffeur en meer willen weten over de mogelijkheden die PML Taxi biedt, zijn ook van harte welkom op de open dag. Er is een mogelijkheid om het team te ontmoeten, vragen te stellen en te ontdekken hoe men deel kan uitmaken van het professionele en gedreven team van chauffeurs.

Als voorstander van duurzaamheid heeft PML Taxi recentelijk geïnvesteerd in een moderne vloot van Volkswagen ID 4’s. Deze elektrische voertuigen staan symbool voor hun inzet naar een groenere toekomst in de taxi-industrie. Tijdens de open dag wordt extra aandacht besteed aan het belang van verduurzaming en kunnen bezoekers de nieuwe voertuigen van dichtbij bekijken.

Bezoekers van de open dag maken tevens kennis met Rijschool in the Pocket, gevestigd in hetzelfde gebouw als PML Taxi. Deze rijschool biedt rijopleidingen aan en begeleidt aspirant-chauffeurs bij het behalen van hun taxipas. Bezoekers kunnen informatie krijgen over de opleidingsmogelijkheden en de benodigde stappen om hun carrière als taxichauffeur te starten.

Iedereen is van harte welkom om op vrijdag 7 juli tussen 13:00 en 16:00 uur langs te komen op de nieuwe locatie van PML Taxi in Roermond. Geniet van een informele sfeer, maak kennis met het team en ontdek de mogelijkheden binnen de taxibranche.

Vorig artikelGroots programma tijdens Bantopa Party in Weert
Volgend artikelDoe mee met de Dag van de Maakindustrie!