Kom ontbijten met de wethouder in Maasgouw!

Voor ondernemers in de gemeente Maasgouw

Keyportregio – Op 12 november organiseert Keyport in samenwerking met de gemeente Maasgouw een ontbijtsessie voor ondernemers uit Maasgouw. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema van deze bijeenkomst is innovatie en robotisering. Deelname is gratis.

Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn te gast bij Rotom. Gé Linssen, locatiemanager van Rotom Maasbracht, geeft een inspirerend inkijkje in hun achtergrond, waarbij innovatie, robotisering én duurzaamheid centraal staan. Koffie, thee en verse broodjes worden geregeld.

Programma
Inloop en settelen met ontbijt
Welkomstwoord Wethouder Carla Peters
Opening Keyport voorzitter Gé Moonen
Presentatie Keyport
Pitches Keyport projecten met discussies over thema’s arbeidsmarkt, ondernemerschap en subsidies.
Presentatie en rondleiding Rotom
Einde ondernemersontbijt

Locatie:
Rotom
Brouwerstraat 26A
6051 AA Maasbracht

Over Rotom
Rotom is gespecialiseerd in logistieke producten en diensten voor de industrie, logistieke dienstverlening en retail. Zij faciliteert bedrijven op het gebied van ladingdragers voor transport én logistiek. Rotom beschikt over een breed assortiment aan producten zoals houten- en kunststofpallets, pallet opzetranden, rolcontainers en kunststof of metalen palletboxen.

Over Keyport
Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. Verbinden, versnellen en versterken. Dat is wat Keyport voor ondernemers doet. Van innovatie en digitalisering, circulariteit en ondernemerschap tot personeel en profilering op de arbeidsmarkt. Wat jouw vraag ook is, wij vinden altijd wel een oplossing. In ons netwerk, door co-financiering of door je te introduceren bij het juiste project, die nieuwe pilot of dat veelbelovende initiatief.

Sluit je aan en kom verder!
Keyport, dé ondernemende regio.

Info & inschrijven kan hier op de keyport website

Ontbijten in één van de 6 overige Keyport gemeenten? Check dan hier de Keyport agenda.

BRONKeyport, dé ondernemende regio
Vorig artikelOvername van Jan Linders supermarkten in Nederweert en Weert
Volgend artikelTicketverkoop Huis van Nicolaas in Weert gestart