Theaterconcert Jack Million Band in het Munttheater ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Limburg

WEERT – In het kader van 75 jaar bevrijding in Limburg vindt op zondag 15 maart in het Munttheater het theaterconcert ‘In Full Swing’ door de Jack Million Band plaats. Deze internationaal gelauwerde en twintigkoppige Big Band speelt voor u de hits uit de ‘Golden Big Band Era’ van Glenn Miller, Benny Goodman, Harry James en Tommy Dorsey. Niet alleen uw oren, maar ook uw ogen worden deze middag verwend. De Jack Million Band zal naast wervelende showelementen ook gebruik maken van visuele ondersteuning. Bij het synchroon spelen met authentieke videobeelden uit de jaren ’40 zult u zich terug wanen in die tijd.

Jack Million Band – zondag 15 maart om 14:30 uur in het Munttheater Weert
Kaarten zijn te bestellen via https://www.munttheater.nl/agenda/jack-million-band/

Vorig artikelLezing over ‘The Band of Brothers’ in Nederweert
Volgend artikelHygiënemaatregelen van belang om verspreiding coronavirus tegen te gaan