Lezing over ‘The Band of Brothers’ in Nederweert

NEDERWEERT – Een zeer leerrijke lezing, een onderhoudende ervaring met een vleugje humor!  Reg Jans is een historicus met een diepe passie voor de tweede oorlog met als één van zijn specialiteiten de bijzondere verhalen over de geschiedenis van Easy Company in Bastogne.

Lezing door historicus Reg Jans

Reg heeft veel van zijn verhalen en ervaringen direct van de veteranen van Easy Company of familieleden van de veteranen, verhalen die hij tijdens de vele rondleidingen over de slagvelden in en om Bastogne vertelt.

Zijn kennis over de geschiedenis is zelfs niet onopgemerkt gebleven bij de acteurs van de wereldberoemde serie van HBO, 14 van de acteurs die een rol hadden in Band of Brothers hebben zich laten rondleiden door Reg Jans. Wij zijn erin geslaagd om Reg Jans vast te leggen deze verhalen in twee keer 50 minuten met jou te delen. Laat je meevoeren op het pad van Easy compagnie op 8 mei in Nederweert.

Vrijdag 8 Mei aanvang 20.00 uur ( zaal open 19.00 uur )

Café zaal Le Winne , Boeket 6 6031 PR Nederweert Nederland

Entree € 10,00 Let op vol=vol !!

Aanmelden 06-41514000 of [email protected]

Meld je tijdig aan vol=vol !

Vorig artikelEerste Corona-virus patiënt in Venlo
Volgend artikelTheaterconcert Jack Million Band in het Munttheater ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Limburg