The Soul Preacher binnenkort te zien in het Munttheater

WEERT – Prachtige soul- en gospelsongs van onder meer Ray Charles, Aretha Franklin en Marvin Gaye vormen de leidraad voor het klassieke en universele verhaal, geplaatst in de wereld van nu.

‘The Soul Preacher’ vertelt het verhaal over de laatste dagen uit het turbulente leven van Jezus Christus. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, waarin één man echter trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde. Soulband The Legends, met zangers Steffen Morrison en Yerry Rellum, wordt deze keer versterkt met rockzanger Martin van der Starre, bekend van ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’. Samen met stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is ‘The Soul Preacher’ een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Datum: Donderdag 5 maart
Aanvang: 20:15 uur
Kaarten & meer informatie: https://www.munttheater.nl/agenda/the-soul-preacher

Vorig artikelKoning benoemt oud-burgemeester Niederer tot staatsraad
Volgend artikelRecept van de week: Mosselen op Italiaanse wijze