College Cranendonck bezoekt LuuXX dagbesteding

BUDEL – Op 26 november bracht het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck een bezoek aan dagbesteding LuuXX aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 32 te Budel.

LuuXX is een merk van Lunetzorg waarbij leren, werken en meedoen centraal staan. LuuXX brengt mensen bij elkaar; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die mooie, zinvolle, kwalitatieve producten en diensten leveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel binnen de gemeente Cranendonck en daarom biedt het college bij bedrijfsbezoeken altijd de handgemaakte relatiegeschenken die de cliënten van LuuXX maken aan. Hoe leuk is het dan dat het college een keer komt kijken hoe deze relatiegeschenken gemaakt worden. Er werden volop vragen gesteld, de ambtsketen werd uitgelegd en zelfs even omgedaan en er werden foto’s gemaakt met de burgemeester. Het college heeft mogen ervaren hoe er bij LuuXX wordt gebouwd aan een wereld waarin iedereen meedoet!

Vorig artikelVan start met stichting ‘Moto Inside’
Volgend artikelBedrijfsbezoek B&W Cranendonck aan horecaondernemers