Bedrijfsbezoek B&W Cranendonck aan horecaondernemers

Café Zaal De Bellevue - Budel

BUDEL – Op 26 november bracht het bestuur van Koninklijke Horeca afdeling Cranendonck samen met het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan twee horecaondernemers buiten het centrum van Budel.

Café Zaal De Bellevue is een van Budels eerste en weinig overgebleven echte ‘bruine cafés’. En café Zaal De Wielerbaan, een echt familiebedrijf, met een vernieuwde zaal met allerlei mogelijkheden. Twee horecaondernemers met hun eigen concept en persoonlijke aandacht voor de klant. Het college vindt het mooi om te horen en te zien dat er ook buiten het centrum van alles te beleven is! Van buiten zie je niet wat er zich binnen allemaal afspeelt en hoeveel verenigingsactiviteiten en bezoekers er zijn!

café Zaal De Wielerbaan – Budel