Van start met stichting ‘Moto Inside’

tweetal motorsport liefhebbers werken toe naar het lanceren van een gratis App

WEERT – Vorig jaar februari lanceerde Jean-Paul Maas de korte documentaire ‘De Strijd voor Motorcross‘. Een confronterende documentaire over de meest bedreven motorsport die ons land kent.

Als vervolg op zijn documentaire bezocht hij 60 motorclubs, teams, fabrikanten en andere belanghebbende om zijn initiatief en bijbehorende idee voor het maken van een App nader toe te lichten. Gaandeweg kwam Lex Lemmens, een bedreven App-ontwikkelaar met roots in de sport, op zijn pad. Ook Lex was enthousiast en pakte de handschoen op om de doelen die dit initiatief met zich meebrengt samen te gaan realiseren. Lex en Jean-Paul zijn nu bijna dagelijks aan het bouwen aan de app die medio januari beschikbaar moet zijn voor een testpanel van clubs en rijders. In een korte video laten ze al een deel van de functionaliteiten zien.

De eerste versie voor het grote publiek moet begin maart beschikbaar zijn in de AppStore en via GooglePlay. Voor de mensen zonder smartphone is er een web-App beschikbaar.

Bekijk de website.

Vorig artikelKerstoptredens zanggroep Vocus
Volgend artikelCollege Cranendonck bezoekt LuuXX dagbesteding