Iron Maiden komt in zomer naar Weert met Legacy of the Beast-tour

WEERT – Het is vandaag duidelijk geworden voor welke grote act het terrein van Bospop een dag eerder zijn deuren opent. Niemand minder dan Iron Maiden verzorgt donderdag 9 juli een los concert in Limburg. De band neemt Alter Bridge en Airbourne mee in het voorprogramma. De Engelse metalband Iron Maiden geeft een concert in Weert in het kader van hun Europese Legacy of the Beast-tour.

Voorprogramma’s tijdens de show op het evenemententerrein in Weert zijn Alter Bridge en Airbourne. De reguliere kaartverkoop start op donderdag 14 november om 10.00 uur.

Iron Maiden bezocht sinds het begin van de Legacy of the Beast-tour al 39 landen. Tijdens de show speelt de band vele hits uit het totale repertoire. De laatste keer dat de mannen in Nederland optraden was in juli 2018. Toen gaven ze een concert in Gelredome in Arnhem.

De metalband is al sinds 1975 actief en maakte al zestien studioalbums. In de jaren tachtig en negentig behaalden ze ook de Nederlandse hitlijsten met nummers als Wasted YearsCan I Play With Madness en Be Quick Or Be Dead.
Vorig artikelEK Triatlon: Sportief hoogtepunt met een financieel tekort
Volgend artikelWoonwagenbewoners geven aan te gaan demonstreren