Huldiging vijf kampioensteam bij VC Fortutas

NEDERWEERT/OSPEL – Maandagavond werden in de sporthal de Bengele in Nederweert de vijf kampioensteam van VC Fortutas van dit seizoen gehuldigd voor hun prestaties. Er waren ruim 100 personen aanwezig in een gezellig drukke sporthal. Na de opening door voorzitter Niek Creemers was het woord aan wethouder Koolen. De wethouder feliciteerde namens het college van B&W de teams, de staf en het bestuur met deze mooie prestaties. Een resultaat waar de gehele vereniging trots op kan zijn.

In de 39-jarige historie van VC Fortutas zijn er inmiddels 70 team kampioen geworden en het Nevobo Heren 1 team is het team wat de eer van dit 70e kampioensteam behaalde.

Vervolgens werden de teams gehuldigd. Als eerste jeugd CMV4-1 (1e deel competitie) en vervolgens Meisjes C1. Pieter Lempens van sponsor Lempenslilly kreeg het woord om namens de sponsors van het team, ook van Meel metaaltechniek sponsort dit team, het team en de vereniging te feliciteren. Ook trainer Roland nam nog even het woord om het team te trakteren op een verdiende taart.

Daarna was het jeugdteam CMV5 aan de beurt die een bijzondere prestatie leverden door in 1 seizoen twee keer kampioen te worden. Als 4e team werd de jeugd van CMV4-1 (2e deel competitie) gehuldigd waarna Jeroen Eekhout een terugblik gaf op dit mooie seizoen voor de CMV jeugd. Tenslotte was de 70e Fortutas kampioen aan de beurt. De Nevobo Heren 1 werden afgelopen zaterdag kampioen en zorgden ervoor dat VC Fortutas weer in de heren 2eklasse gaat spelen.

Alle teams kregen per persoon een oorkonde, de jeugdspelers en staf kregen een medaille en de teams Meisjes C1 en Heren 1 kregen een kampioenschaal. Elk team kreeg van het bestuur een cadeaubon van Pins & Pints Bowling of ijssalon Florence om samen met het team nog een keer op stap te kunnen gaan.

 

Vorig artikelSteun voor Ospelse stichting Galgo Project
Volgend artikelHalve finaleplaatsen veilig voor Tensor heren 1e divisie instap