Extra uitgiftes voor gratis strooizout voor inwoners Nederweert

NEDERWEERT – In verband met de winterse weersomstandigheden heeft de gemeente Nederweert voor haar inwoners op dinsdag 29 januari en vrijdag 1 februari een extra uitgifte van gratis strooizout georganiseerd.

Er is voldoende voorraad. Dus ook als inwoners die al eens een zakje afgehaald hebben, mogen nog een keer gratis zout komen halen.

Schoon houden
Met de jaarlijkse actie wil de gemeente de inwoners motiveren de stoep voor de woning schoon te houden. Op dinsdag 29 januari is de eerste afhaalmogelijkheid bij de gemeentegarage tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Ook op vrijdag 1 februari wordt daar van 12.00 tot 14.00 uur strooizout verstrekt. Voorwaarde is dat men de Weerterlandpas en een legitimatiebewijs meeneemt.

Vorig artikelInspectie bruggen en viaducten in Weert
Volgend artikelLisette Oosterbosch vertelt verhalen bij Bibliocenter op Valentijnsdag