Inspectie bruggen en viaducten in Weert

WEERT – De gemeente Weert inspecteert in samenwerking met Rijkswaterstaat een achttal bruggen en viaducten in Weert. Deze inspectie vindt plaats op maandag 4 en dinsdag 5 februari, tussen 9.00 en 15.00 uur. Tijdens de inspectie wordt het verkeer ter plaatse door verkeersregelaars geregeld.

De inspectie geeft inzicht in het benodigde onderhoud aan de bruggen en viaducten voor de komende tien jaar. Op dinsdag 5 februari worden de bruggen en viaducten op de Ringbaan Oost en op de Suffolkweg geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie wordt het verkeer geregeld door verkeersregelaars. Per locatie duurt het werk niet langer dan twee uur.

Vorig artikelDe Vrijbuiter opent opnieuw vestiging in Roermond
Volgend artikelExtra uitgiftes voor gratis strooizout voor inwoners Nederweert