Lisette Oosterbosch vertelt verhalen bij Bibliocenter op Valentijnsdag

Verras je lief met originele liefdesverhalen: KoffieSpeciaal 14 februari bij Bibliocenter

WEERT – Geniet van de liefde en de verhalen van de gepassioneerde vertelster Lisette Oosterbosch van de Verhaalderij uit Veldhoven bij de ‘Koffie speciaal met een goed verhaal’ op Valentijnsdag.

Deze professionele verteller brengt haar verhalen met een kwinkslag, soms met een serieuze ondertoon, maar altijd zeer vermakelijk. Geniet van heerlijke koffie, wat lekkers en de liefde natuurlijk! Bij Bibliocenter Weert op 14 februari 2019 van 14.30 tot 15.30 uur. Wilhelminasingel 250.  Kosten: € 7,50 (incl. 2 consumpties en lekkernijen voor bij de koffie) . Reserveer je plek op www.bibliocenter.nl

Lisette Oosterbosch
Lisette Oosterbosch vertelt de verhalen levendig en beeldend, zodat ze haar publiek weet te boeien. Dat doet ze sinds 2004 veelvuldig voor uiteenlopende toehoorders bij uiteenlopende gelegenheden. Deze gepassioneerde vertelster geeft ook les in de vertelkunst en organiseert jaarlijks vertelevenementen, zoals de traditionele kerstverhalenwandelingen. Ze zweert bij haar lievelingsmotto: voorlezen doe je uit een boek, declameren uit het hoofd, vertellen uit het hart.

Vorig artikelExtra uitgiftes voor gratis strooizout voor inwoners Nederweert
Volgend artikelTaakstraf van 100 uur geëist tegen potloodventer uit Nederweert