De Vrijbuiter opent opnieuw vestiging in Roermond

Vrijbuiter in Roermond. Foto: Google Maps

ROERMOND – De in augustus vorig jaar failliet verklaarde kampeerwinkel De Vrijbuiter opent opnieuw een vestiging in Roermond. Het nieuwe filiaal gaat op 1 april open, komt in hetzelfde pand als voorheen en heeft 10.000 vierkante meter winkeloppervlakte.

De kampeerwinkel ging ten onder aan een combinatie van te ambitieuze groeidoelstellingen, langjarige verplichtingen en tegenwind voor de detailhandel in het algemeen. Toen sloten vestigingen in Roermond, Gouda, Zaandam en Roden de deuren.

Opening
Zaandam en Gouda maakten al snel een doorstart. Tegenover Dagblad de Limburger zegt Johan Wilders van De Vrijbuiter: “We konden niet anders dan tot de conclusie komen dat het zinvol is om ook in het zuiden van het land een Vrijbuiter-vestiging te hebben. De omzet in Roermond was goed, daar heeft het faillissement vorig jaar niet aan gelegen.”

Vorig artikelJubileum proklamatie Ospelse carnavalsverenigingen
Volgend artikelInspectie bruggen en viaducten in Weert