Literair ontbijt met Charlotte van den Broeck

HAMONT-ACHEL – Het jaarlijkse literaire ontbijt is met stip de smakelijkste activiteit van de bibliotheek Hamont-Achel. Een mooie locatie, leuk gezelschap, lekker tafelen en interessante intermezzo’s… alle ingrediënten voor een geslaagde zondagmorgen zijn aanwezig. Jong en aanstormend dichterstalent Charlotte Van den Broeck neemt de literaire toets voor haar rekening.

Charlotte is één van Vlaanderens meest spraakmakende jonge dichteressen. In 2012 schreef ze op 21-jarige leeftijd haar eerste gedicht. Vanaf dat moment ging het allemaal in sneltreinvaart. Ze begon op het podium en publiceerde pas later werk op papier. Met haar debuut ‘Kameleon’ haalde ze de Herman De Coninck Debuutprijs binnen. Vorig jaar verscheen haar nieuwste bundel ‘Nachtroer’ over het verlangen naar ontheemding en verdwijning.

Het literair ontbijt is gratis en gaat door op zondag 7 oktober om 10.00 uur in de bibliotheek van Hamont. Inschrijven kan aan de balie van de bib in Hamont en in Achel of via [email protected]. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

 

Vorig artikelLangste eettafel in Kinrooi
Volgend artikelMedewerkers Risse sorteren 20 miljoen legoblokjes