Glasvezel in het buitengebied van Ospel, nu of nooit!

OSPEL/OSPELDIJK – Nog maar 1 week te gaan! Ongetwijfeld heeft u de laatste weken veel gehoord, gezien en gelezen over glasvezel in het buitengebied. 

Aanmelden bij Jan Truyen/Visound aan de Klaarstraat kan tijdens de openingstijden van de winkel van maandag t/m donderdag van 13.00 – 18.00 uur en vrijdag  van 13.00 – 21.00 uur. Op woensdag 6 juni kun je je aanmelden tot 21.00 uur.

Aanmelden kan ook op kantoor bij Friso Konings aan de Uliker 7A in Nederweert op maandag 4-6 , dinsdag 4-6 en woensdag 5-6 van 20.00 tot 22.00 uur.

Met Internet via glasvezel beschikt u over een snelle Internet aansluiting in uw woning. Met een dergelijke aansluiting kunt u naast snel en met het hele gezin op Internet, ook bellen en TV kijken en dat zonderstoringen door het weer.

Naast jongeren die gebruik maken van Internet voor school, spelletjes te spelen of films te kijken, maken ook steeds meer ouderen gebruik van het Internet. Denk aan toepassingen om langer thuis te blijven wonen en zorg op afstand. Ook voor het bedrijfsleven is een snelle, veilige en betrouwbare Internet verbinding onmisbaar.

Glasvezel in het buitengebied wordt pas gerealiseerd wanneer vòòr 11 juni 2018 50% van de aanwezige huizen in het buitengebied zich hebben aangemeld bij een aanbieder. 

Kortom: wilt u meer informatie over glasvezel, of hulp bij het maken van een onderbouwde keuze inzake glasvezel, schroom niet om contact op te nemen met ons (zie contact gegevens hieronder). Wij willen u telefonisch, per email maar ook persoonlijk aan de keukentafel vrijwillig en vrijblijvend helpen om deze keuze te maken.

Laten we met z’n allen deze unieke kans niet liggen! Het is nu of nooit!

De ambassadeurs Glasvezel buitenaf voor regio Ospel en Ospeldijk:
Jerry van den Heuvel
[email protected]
06 – 30579592

Friso Konings
[email protected]
06 – 54342949

Erwin Pijnenburg
e.pijnenburg@ep-solutions.eu
06 – 53770574

Niek Hendrix
[email protected]
06 – 22470376

Jeroen Hennissen
jeroenhennissen@dorpsraad-ospel.nl
06 – 17234528

Vorig artikelVC Fortutas Buiten Volleybal Toernooi
Volgend artikelHema IJzeren man loop in nieuwe situatie  een succes