Hema IJzeren man loop in nieuwe situatie  een succes

WEERT – Zondag 3 juni werd de “Hema ijzeren man loop” weer gelopen. Deze keer was om 10.00 uur de 459e start van deze loop. Nu in een wat andere opzet. Na de aankondiging in november dat de loop van December 2017 de laatste zou zijn, is deze vanaf januari toch verder gegaan. Bijna compleet met nieuwe vrijwilligers is men gaan bouwen aan een wat andere opzet. Na een inwerk periode van enkele maanden, zijn deze mensen de loop op diverse plaatsen aan het aanpassen.

Zondag werd de startplek gewijzigd. Er wordt niet meer gestart in het bos maar bij Dennenoord. Een van de voordelen hiervan is dat  de startijd wordt geregistreerd door de computer. Van de eerste tot de laatste starter. Ook wordt na afloop van jouw loop van 3.5, 7.0, 10.5, 14.0 en 17,5 km door de computer jouw eindtijd geregistreerd. Zodat je jouw excacte looptijd krijgt. Voor de eerste loper die over de mat gaat, maar ook voor de laatste loper die over de mat gaat. Dit werd door veel lopers vandaag enthousiast ontvangen. Ook kunnen daardoor de uitslagen snel op uitslagen.nl gezet worden.

Dat de “Hema ijzeren man loop” voor veel lopers een vast item is bewees vandaag Ger van de Weerden. Hij deed al voor de 250 keer mee aan deze loop. Als hij elke keer present zou zijn geweest, betekend dat toch dat hij al meer dan 21 jaar actief is. Daarom kreeg hij vandaag een pluim van de organisatie en een aplaus van de andere deelnemers.

Op zondag 1 juli is de volgende loop. Reserveer deze en test jouw conditie. Ben sportief en doe mee!

 

foto: Ger van de Weerden.

Vorig artikelGlasvezel in het buitengebied van Ospel, nu of nooit!
Volgend artikelOngelooflijk NK-finale weekend voor Tensor Turnen Weert!