VC Fortutas Buiten Volleybal Toernooi

OSPEL – Op zaterdag 2 juni vond voor de 34e keer het VC Fortutas Buiten Volleybal Toernooi plaats. Op de mooie accommodatie van RKSVO in Ospel streden de teams in de diverse poules om een mooie eindnotering.

Geslaagd toernooi onder ideale omstandigheden

Na een voorronde werden de teams geplaatst in de Mix Hoog en Mix Laag poule. Rond 20.00 uur waren de finalisten bekend en werden er twee spannende finales gespeeld. Bij de Mix Hoog wist Tropicana te winnen van Alle ballen op Satish. Bij de Mix Laag won het team “Het veer naar Kessel vertrekt over 5 minuten” van het team “Hoezo zitte gai boite? De schottel is kapot” met 1 punt verschil dat in een beslissende tiebreak ralley werd gespeeld. Uiteindelijk was dat winnende punt ook het beslissende punt voor de wisselbeker die met 1 punt voordeel ging naar team “Het veer naar Kessel vertrekt over 5 minuten”. De wisselbeker werd uitgereikt tijdens de after-party bij café de Kleine Winst.

Het toernooi werd mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van VC Fortutas en door de vele sponsoren. Er waren veel prijzen voor de loterij beschikbaar gesteld door de sponsoren en de hoofdprijs van Hubo uit Nederweert werd gewonnen door Bernd.

We kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi dat onder ideale volleybal omstandigheden werd gespeeld.

Vorig artikelSacramentsprocessie in Ospel (video)
Volgend artikelGlasvezel in het buitengebied van Ospel, nu of nooit!