Grote opkomst informatieavond aanleg glasvezel

OSPEL- Maandagavond 9 april  was het met meer dan 250 gasten druk op de informatieavond voor glasvezel Buitengebied. In de Haaze-Hoof werd vanaf 19.30 uur informatie gegeven aan veelal de inwoners van het buitengebied van Nederweert over de mogelijkheden van glasvezel.

Er zijn na vanavond nog 4 informatieavonden.

Na een kort interview met wethouder Coumans van de gemeente Nederweert en de directeur van Glasvezel buitenaf, werd er naar aanleiding van een 5 tal ‘vooroordelen’ over glasvezel informatie gegeven over de mogelijkheden, waarom nu deze kans gegrepen moet worden en wat de bijkomende kosten zijn.

Alle informatie is terug te vinden op de website https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgeb…/noordwest-limburg/.

De Dorpsraad Ospel was aanwezig als een van de vele ambassadeurs die glasvezel in het buitengebied een warm hart toe dragen.  Een paar foto’s en filmpje om een indruk te krijgen van de avond zijn toegevoegd aan dit bericht. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jeroen Hennissen

Wilt u zelf graag ambassadeur worden? Neem dan contact met ons op. Klik hier >> om te zien wie er al ambassadeur is in de gemeente Nederweert.

Lees ook:

Glasvezel dichtbij voor buitengebied Noordwest Limburg

Vorig artikelSteekpartij aan de Princenweg in Weert
Volgend artikelMan (20) uit Beringe krijgt negen maanden cel voor ontucht met meisje (14)