Groot Feestweekend in Ospel

OSPEL – Op vrijdag 6 april vanaf 12:30 uur zal de feesttent op Houwakker 35 te Ospel geopend zijn en wordt hier een gezellige bingomiddag gehouden. Deze middag zal starten om 13:00 uur.

6 tm 8 april Feestweekend Jong Nederland Ospel

Bij binnenkomst staat er voor u een heerlijke kop koffie klaar, met een lekker stukje caké. Vervolgens zullen er tal van rondes gespeeld worden voor mooie prijzen. Bij de prijs zit een bingokaart inbegrepen.

Wel is er de mogelijkheid om deze bij te kopen. Na afloop is er aansluitend een broodbuffet. We verwachten dat dit alles tot 17:00 uur zal duren. U kunt zich voor deze geweldige middag aanmelden door: een opgavestrook in te vullen bij de Coop of het Haazehoof te Ospel, te mailen naar : [email protected] of telefonisch via: 06-52240275.

De kosten voor deze gezellige middag zijn: €10,- P.P.

Op zaterdag 7 april vanaf 19:00 uur vindt het welbekende Tentfeest plaats en zal de temperatuur in de verwarmde feesttent flink stijgen met een Wet & Wild Beachparty. Alle ingrediënten voor een heerlijke beachparty zullen aanwezig zijn en hier zal ook het Crazy DJ Team haar steentje in gaan bijdragen. Zij staan erom bekend de tent in een mum van tijd op zijn kop te zetten en er een geweldig feest van te maken!

De entree is gratis en de tent is open vanaf 19:00 uur. De bezoekers die voor 20:30 uur komen krijgen bij binnenkomst ook nog een tropische verrassing. Zondag 8 april vindt onze jaarlijkse Open dag plaats. Deze dag wordt het terrein achter de blokhut omgetoverd tot een groot feestfestijn voor de kids van alle leeftijden.

Deze middag is voor alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s voor ieder is er wat te beleven. Jong en oud kunnen zich uitleven met diverse spel & entertainment activiteiten op het terrein. Om 17 uur zal deze middag afgesloten worden met niemand minder dan From USA.

Lees ook:

Kids Jong Nederland op bezoek bij familie van de Kruijs

Vorig artikelLezing conservator bewegend beeld, van het Limburg
Volgend artikel18 maart 1958: Succes op de beurs