Tim’s natuurvlog: Op zoek naar de sijsjes

CRANENDONCK – De eerste natuurvlog van Tim Visser voor De Groote Heide staat online! Tim Visser is natuurliefhebber en wildlife-filmmaker en maakt de prachtigste beelden van wonderschone natuur. Zo werkte hij onder andere mee aan diverse Nederlandse natuurfilms voor TV en de bioscoop. Een aanwinst voor De Groote Heide. Want over die 6000 hectare (!) ontiegelijk mooie natuur is heel wat bijzonders te vertellen…

Tim’s natuurvlog
Tim Visser is op jacht met zijn camera en zijn jachtgebied is De Groote Heide. Ga met hem mee en ontdek rennend, lopend, wandelend en kruipend de dierenwereld van natuurgrenspark De Groote Heide. In deze eerste aflevering richt Tim zijn vizier op de sijsjes. Deze zangvogel van de familie der vinkachtigen wordt door Tim op een bijzondere manier in beeld gebracht. Een prachtige en leerzame aflevering.

De Groote Heide
Zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Grondgebied van zes gemeenten (Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Neerpelt en Valkenswaard) aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens. Gemeenten die samenwerken om ‘hun’ natuur zowel te koesteren als meer bekendheid te geven.

Meer informatie
Kijk op De Groote Heide: www.degrooteheide.eu

 

 

Vorig artikelScouting St. Maarten zoekt handjes voor NLdoet
Volgend artikelVanaf woensdag 7 maart is Huupkens IJs in Weert weer open