Scouting St. Maarten zoekt handjes voor NLdoet

WEERT –  Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken? Doe dan op 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Ook scouting St. Maarten doet mee met NLdoet. Op deze dag willen we op en rond het scoutingterrein diverse werkzaamheden aanpakken. Dit samen met de vrijwilligers en de leden vanuit de eigen vereniging. Ook wethouder Geert Gabriëls komt een handje helpen.
Op het einde van de dag hopen we dat we samen terug kunnen kijken op een geslaagde dag. Een dag waar we met vele handen een heleboel werk verzet hebben. Een dag dat we samen gewerkt hebben en niet te vergeten samen plezier gehad te hebben. Een dag om aan herinnerd te worden. Help je ons mee om deze klus te klaren? Kijk voor meer info en voor aanmelden op
www.scoutingstmaarten.nl.

Vorig artikelLeegstand als ontmoetingsruimte in Weert, Venlo en Heerlen
Volgend artikelTim’s natuurvlog: Op zoek naar de sijsjes