Het Slagroom & Pudding muziekfestival komt eraan

WEERT –  Na drie eerdere kleinschalige edities van het Slagroom & Pudding Festival komt er dit jaar op zaterdag 26 augustus voor het eerst een openbare editie waaraan iedereen mag deelnemen.

Het Slagroom & Pudding Festival is een evenement waarbij muzikanten, veelal uit regio Weert, zich kunnen opgeven om op te treden met een muzikale act. Het begon in de zomer van 2021 als een tuinfeest met een groep bevriende muzikanten. Toen de lockdowns voorbij waren en ze eindelijk weer samen konden komen besloten ze het te vieren met hun eigen muziek festival.

Het concept van het festival is dat iedereen op het podium voor het publiek mag optreden, ongeacht van (podium)ervaring of leeftijd. Het doel is om iedereen de kans te geven om zijn of haar muzikale talenten laagdrempelig tentoon te stellen én om alle groepen muzikanten in regio Weert met elkaar te verbinden. Alle genres en stijlen van muziek zijn welkom. Van pop tot folk, of klassiek tot rock.

Het festival vindt plaats op zaterdag 26 augustus bij Café Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 te Weert. Het festival start om 14:00 en loopt door tot middennacht. Later op de avond speelt de karaokeband waarbij iedereen spontaan een nummer kan meezingen. Bands en muzikanten kunnen zich tot en met 6 augustus opgeven om op te treden op het festival. Muzikanten die graag samen met andere zouden willen optreden kunnen zich opgeven om ingedeeld te worden in een band.

Voor meer informatie, updates en kaartverkoop wordt er verwezen naar het Instagram account van het festival (@slagroomenpuddingfestival). Opgeven als muzikant of band kan tot en met 6 augustus via de onderstaande link: https://linktr.ee/slagroomenpuddin 

Vorig artikelStichting G-Darts Leudal maakt dromen waar met crowdfunding
Volgend artikelGluren bij de Buren in Wessem