MediPlus wordt onderdeel van Medicura: Samen sterker in de thuiszorgwinkelbranche

NEDERWEERT – Medicura, een vooraanstaande organisatie in de thuiszorgwinkelbranche, kondigt met trots aan dat MediPlus uit Breda, een andere bekende speler in de branche, vanaf vandaag onderdeel is van Medicura. Deze strategische samenwerking is een belangrijke stap om de dienstverlening en het aanbod verder te verbeteren.

Medicura heeft een goede reputatie opgebouwd met haar 10 thuiszorgwinkels verspreid door het land. De samenvoeging van MediPlus en Medicura stelt beide organisaties in staat om kennis, expertise en middelen te bundelen, waardoor ze samen nog beter kunnen inspelen op de behoeften van de klanten.

Voor de klanten van MediPlus zal er in termen van dienstverlening niets veranderen. U kunt blijven vertrouwen op de uitgebreide mogelijkheden om te lenen, huren en kopen. Het brede assortiment aan medische hulpmiddelen blijft beschikbaar en de service blijft van hetzelfde niveau.

“We zijn verheugd om MediPlus te verwelkomen in de Medicura-familie”, zegt directeur en eigenaar Dick van Aggel. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit zal resulteren in een nog betere klantbeleving en een verbeterde toegang tot hoogwaardige en innovatieve medische hulpmiddelen.”

Vorig artikel‘Als boer doen we meer voor natuur en insecten dan menig burger denkt’
Volgend artikelStichting G-Darts Leudal maakt dromen waar met crowdfunding