Zware mishandeling tijdens kermis in Panningen

PANNINGEN – Op zondag 9 juli rond 00.30 uur is een man tijdens de kermis in Panningen ernstig mishandeld. Het is waarschijnlijk dat meerdere mensen getuige zijn geweest van deze zware mishandeling. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zwaar letsel

Het slachtoffer probeerde een ruzie op het Pastoor Huijbenplein in Panningen te sussen. Hij zag dat drie jongens iemand mishandelden. Op dat moment keerde het drietal zich tegen hem. Door deze mishandeling liep het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel op aan zijn hoofd. Ook een vrouw werd door het drietal geslagen.

Identiteit slachtoffer

De politie is ook met spoed op zoek naar de identiteit van het slachtoffer dat eerder mishandeld werd door de drie jongeren. Herken jij jezelf in deze persoon of heb je meer informatie over zijn identiteit, laat het dan zo spoedig mogelijk weten via 0900-8844.

Camerabeelden

De politie is op zoek naar camerabeelden en getuigen van deze mishandeling. Heb je beelden, iets gezien of heb je meer informatie over deze mishandeling, laat het hen dan weten via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000.

Vorig artikelRoermond en Roerdalen geven impuls aan Nationaal Park
Volgend artikelNostalgische kermisdagen op Eynderhoof in Nederweert-Eind