Jonge Roermondse ondernemers slaan handen ineen voor unieke Koningsnacht

Van links naar rechts de organisatoren Nick Soentjens (Op Dreef), Michel Schlicher (Mr. Sammi) en Glenn Soentjens (Op Dreef).

ROERMOND – Organisatoren van het bekende Op Dreef Festival en de eigenaren van Mr. Sammi Bistro Bar in Roermond bundelen hun krachten voor het eerste indoor Koningsnacht evenement dat de stad rijk is: Kroonjuwelen. Op de avond van 26 april worden drie zalen van ECI Roermond omgetoverd tot een royaal danspaleis waar DJ’s een mix van house, urban en guilty pleasures ten gehore brengen. Onder andere TV-ster en DJ Tim Senders, bekend van NPO-programma Streetlab, treedt op. 

Langgekoesterde wens

Met het organiseren van dit Koningsnacht-evenement gaat een langgekoesterde wens van de organisatoren in vervulling. “We vinden het jammer dat er niet echt een Koningsnacht-traditie bestaat in Roermond. Met het organiseren van Kroonjuwelen willen we daar verandering in brengen. Je hoeft dus niet meer naar Eindhoven om goed op stap te gaan met Koningsnacht. We moedigen iedereen in Roermond aan om een dansje te komen wagen!”, aldus Michel Schlicher (Mr. Sammi), Ankie Janssens (Mr. Sammi), Glenn Soentjens (Op Dreef) en Nick Soentjens (Op Dreef).

Over Mr. Sammi en Op Dreef Festival

Mr. Sammi Bistro Bar en het festival Op Dreef zijn al jaren een begrip in de regio Roermond. Waar Mr. Sammi vooral bekendstaat om de populaire bistro bar en events zoals het NYE feest in het ECI-gebouw, organiseert Op Dreef Festival al 10 jaar een tweedaags dancefestival in de regio. Door het bundelen van hun krachten willen ze Kroonjuwelen uitbouwen tot een vaste waarde in de Roermondse uitgaansagenda. 

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor Kroonjuwelen is inmiddels gestart. E-tickets zijn te koop via de website www.kroonjuwelenroermond.nl.

Vorig artikelGetuigen gezocht en herkenning gevraagd vanwege brandstichtingen in Leudal
Volgend artikelLezing over Weerter stadsnatuur